We voelen aan dat het leven waarschijnlijk nog niet op het oude ritme zal draaien na de paasvakantie.  Omdat het dan moeilijk of onmogelijk zal zijn om een groep van een 100-tal kinderen samen te brengen, wordt de oriënteringstest dit jaar geannuleerd.

We zullen ons voor ons advies baseren op het rapport van de lagere school, de BASO-fiche en eventueel overleg met de begeleiding van uw zoon of dochter op de lagere school.  Dit advies zal u voor 10 mei van ons ontvangen.

Indien je nog niet was ingeschreven voor de oriënteringstest, maar wel overweegt om definitief in te schrijven, vragen we om je zoon/dochter alvast aan te melden met vermelding van de lagere school waar hij/zij nu school loopt, een kopie van het kerstrapport, van het laatste rapport en de BASO-fiche (zo u die in bezit heeft). Dat kan tot 30 april via een e-mailbericht op dit adres: info@vitaetpax.be. Je wordt dan opgenomen in de lijst van kandidaat-leerlingen voor ons eerste jaar.

De inschrijvingsdatum blijft voorlopig ongewijzigd: u kan inschrijven vanaf 26 mei (12 mei voor broers en zussen).

Op welke manier we deze inschrijvingen zullen organiseren, kunnen we nu nog niet zeggen.  We moeten de richtlijnen van de overheid verder afwachten.  Vanaf het moment dat dit duidelijk is, zullen we hierover natuurlijk communiceren.