Uniform

Als je kiest voor onze school, kies je ook voor de waarden die wij belangrijk vinden. Stijl, soberheid en solidariteit horen daar bij en worden o.a. vertaald in het dragen van een uniform.

De leerlingen hebben de keuze tussen een marineblauwe rok, bermuda of lange broek. Verder dragen zij een effen witte blouse of een wit hemd of polo. Jassen zijn voor iedereen effen donkerblauw of grijs.

Onze vertrouwde leverancier is recent gesloten wegens pensioen.  De stock van truien, vesten en rokjes van onze school (met een geborduurd Vita et Pax-logo) kan nog bij Jiff op de Bredabaan in Merksem worden aangekocht.  Voor vesten en truien heb je de keuze uit een ruim assortiment in grijs, marineblauw en bordeaux. Rokjes hebben een vast model, maar worden wel individueel versteld indien gewenst. Bij ons uniform hoort ook een bordeaux das voor officiële gelegenheden. De gedetailleerde beschrijving van het uniform vind je in het schoolreglement.  Vanaf maart 2024 werken we voor nieuwe stukken samen met een nieuwe partner.  Vanaf dan zullen bestellingen via onze webshop geplaatst kunnen worden.

De T-shirt en de trui van het turnuniform kunnen reeds online worden besteld via de website.  U klikt op de homepage bovenaan op “turnkledij”.  Na de bestelling en betaling krijgt u een bestelnummer van 4 cijfers.  Met dat nummer kan de bestelling worden afgehaald aan het onthaal.