Inschrijvingsprocedure

Inschrijvingsprocedure schooljaar 2022-2023

INSCHRIJVEN IN HET EERSTE JAAR

STAP 1: AANMELDEN EN INSCHRIJVEN VOOR DE ORIËNTERINGSTEST

Inschrijvingen worden op onze school altijd voorafgegaan door een advies. Je kan je hieronder aanmelden voor advies. Na die aanmelding sturen we je een bevestigingsmail met de vraag om ons de kerst- en paasrapporten en de eventuele Baso-fiche te mailen naar inschrijvingen@vitaetpax.be. Het uiteindelijke advies ontvang je via mail, uiterlijk op 8 mei.

STAP 2: INSCHRIJVEN

Je kon vanaf 31 mei, 8.00u inschrijven via de knop “schrijf nu in” (broers en zussen van leerlingen en kinderen van personeelsleden al vanaf 17 mei).

De inschrijvingen werden chronologisch geordend. De eerste 96 inschrijvingen zijn verzekerd van een plek op onze school. De leerlingen die nu inschrijven komen op een wachtlijst terecht. De inschrijving wordt formeel gefinaliseerd door ons (een kopie van) het attest van de basisschool te bezorgen op donderdag 30 juni.

Gelieve telefonische contact op te nemen voor een plaatsje op de wachtlijst op het telefoonnummer 03/658 52 33 .

vanaf 31 mei 2022, 8u: Klik hier om je in te schrijven

INSCHRIJVEN IN HET TWEEDE TOT ZESDE JAAR

Als je wil inschrijven in het tweede tot zesde jaar, neem dan even telefonisch contact met ons op 03 658 52 33. We maken graag een afspraak om met jullie de overstap naar onze school te bekijken.