Inschrijvingsprocedure

Inschrijvingsprocedure schooljaar 2021-2022

Door de coronacrisis gebeuren de inschrijvingen van nieuwe leerlingen voor het schooljaar 2021-2022 digitaal.

INSCHRIJVEN IN HET EERSTE JAAR

STAP 1: AANMELDEN VOOR ADVIES

Inschrijvingen worden op onze school altijd voorafgegaan door een advies. Vanaf nu kan je hieronder aanmelden voor advies. Na die aanmelding sturen we je een bevestigingsmail met de vraag om ons ten laatste op 21 april de kerst- en paasrapporten en de eventuele Baso-fiche te mailen naar inschrijvingen@vitaetpax.be. Het uiteindelijke advies ontvang je via mail, uiterlijk op 7 mei.

Klik hier om je aan te melden voor advies

STAP 2: INSCHRIJVEN

Je kan vanaf 25 mei, 8.00u inschrijven via de knop “schrijf nu in” op de home pagina van onze website (broers en zussen van leerlingen en kinderen van personeelsleden al vanaf 11 mei).

De inschrijvingen worden chronologisch geordend. De eerste 96 inschrijvingen zijn verzekerd van een plek op onze school; wie daarna inschrijft, komt op een wachtlijst terecht. De inschrijving wordt formeel gefinaliseerd door ons (een kopie van) het attest van de basisschool te bezorgen op woensdag 30 juni.

Klik hier om je in te schrijven

INSCHRIJVEN IN HET TWEEDE TOT ZESDE JAAR

Als je wil inschrijven in het tweede tot zesde jaar, neem dan even telefonisch contact met ons op 03 658 52 33. We maken graag een afspraak om met jullie de overstap naar onze school te bekijken.