Inschrijvingsprocedure

Inschrijvingsprocedure schooljaar 2024-2025

INSCHRIJVEN IN HET EERSTE JAAR

Vanaf vorig schooljaar zijn we verplicht te werken met een digitaal aanmeldsysteem.  Wij sluiten aan bij het systeem van de gemeente Schoten.  Inwoners van Schoten en Brasschaat krijgen meer info via de lagere school.  Wij zorgen er uiteraard ook voor dat deze info beschikbaar is via onze website vanaf het moment dat de gemeente alles op punt heeft gezet.

Dit is reeds geweten:

Aanmelden kan tussen 25 maart en 19 april 2024.

Ten laatste op 13 mei krijgt u een ticket waarmee u wordt toegewezen aan (hopelijk) uw voorkeurschool.  De voorrang voor broers en zussen blijft behouden.

Hebt u een ticket voor onze school?  Dan zijn u en uw kind welkom voor de inschrijving op een van deze momenten:

  • woensdag 15 mei: van 13u tot 16u.
  • donderdag 16 mei: van 16u30 tot 19u.

Wat betreft de administratie vragen we u op dat moment het volgende mee te brengen:

  • een kopie van het laatste rapport
  • een kopie van de Baso-fiche (sommige scholen reiken dit pas uit op het einde van het schooljaar, dan kan u het later indienen)
  • de identiteitskaart

Kreeg u geen ticket voor onze school terwijl we wel uw voorkeurschool waren? Dan komt u automatisch op onze wachtlijst te staan.  U hoeft hiervoor niets te doen.

Hebt u zich niet aangemeld via het digitale aanmeldsysteem?  Dan kan je vanaf 14 mei via een link op de startpagina van onze website aanmelden op de wachtlijst.  Pas na 10 juni kunnen we bevestigen of we uw kind al dan niet kunnen inschrijven.

INSCHRIJVEN IN HET TWEEDE TOT ZESDE JAAR

Als je wil inschrijven in het tweede tot zesde jaar, neem dan even telefonisch contact met ons op 03 658 52 33. We maken graag een afspraak om met jullie de overstap naar onze school te bekijken.