SMARTSCHOOL WEERSTATION
  • slider6
  • slider5
  • slider4
  • slider3
  • slider2
  • slider1

Vita et Pax-College

Voor een klassieke opleiding met een brede intellectuele vorming ben je op ons college aan het goede adres. Maar niet alleen het hoofd telt! We besteden ook ruime aandacht aan de begeleiding van het groeiproces van elke leerling tot een zelfstandige en harmonische persoonlijkheid.

Het Vita et Pax-College ligt in de groene rand rond Schoten en biedt een familiale en open sfeer, geïnspireerd door christelijke waarden. Een uitdagende plek waar iedereen zich thuis voelt!

Oudercomité houdt OuderEnquête

Zoals in december reeds aangekondigd werd, vraagt het oudercomité de medewerking van alle ouders bij het invullen van de OuderEnquête. Ervaringen, suggesties en opmerkingen over het Vita et Pax-College helpen het oudercomité om (nog) slagvaardiger te kunnen werken aan het optimaliseren van het leef- en studieklimaat op het Vita et Pax-College.

De enquête omvat 40 vragen en dient vóór 27 maart a.s. ingevuld te worden. De informatie die wordt verstrekt zal uiteraard vertrouwelijk en anoniem behandeld worden.

Indien u vragen of opmerkingen over de OuderEnquête mocht hebben, kunt u ons contacteren via pefransen@telenet.be

Om de enquête te starten meldt met uw ouderaccount aan op Smartschool. Instructies vindt u vervolgens in een Smartschoolbericht dat u werd toegestuurd.

Aan alle deelnemers, bij voorbaat onze vriendelijke dank voor uw genomen moeite!

Het oudercomité

Helpline Smartschool: smartschool@vitaetpax.be

 

Kalender